Støttet av Norsk Kulturråd og Kulturetaten. Åpningstider: Ons - søndag 12 - 16. ​Rådhusgata 19, ​Anatomigården 0158, Oslo

Omvisning på BO

Opplev utstillingene på BO sammen med en kunnskapsrik omviser som gjør kunsten aktuell, levende og lærerik! Våre omvisninger gir både kunstfaglig og intellektuell påfyll til deg som vil lære mer om kunstnerne og kunstverkene som presenteres.

Omvisning på Galleriet

  • Vi tilbyr gratis omvisninger for barnehage, grunnskole og videregående skole. Omvisningene er basert på dialog og tilpasses den enkelte gruppen / skoleklassen. Bestill i god tid i forveien.
  • Våre utstillinger brukes av mange kunstskoler som en del av undervisningen, og vi tilbyr gratis omvisning til alle kunstskoler. Bestill i god tid i forveien.
  • Bestill en privat omvisning på BO. Galleriets sentrale beliggenhet gjør det til et egnet sted å besøke i forbindelse med sosiale sammenkomster – private såvel som for bedrifter. Hva med kunstfaglig påfyll i lunchpausen eller i etterkant av et møte? Varighet på omvisningen er ca. 45 minutter. Pris per gruppe er 500 kr og 1000 kr utenfor åpningstid – da har dere utstillingen eksklusivt alene for dere selv.  

Åpningstider
Ons – søndag
12 – 16

Adresse
​Rådhusgata 19 ​
Anatomigården 0158
Oslo

Kontakt
E-post: post@billedkunstnerneioslo.no

BO er en del av Kunst i Kvadraturen og er støttet av Norsk Kulturråd og Kulturetaten

BO – Billedkunstnerne i Oslo © 2021.  Nettside av Medienor AS