Støttet av Norsk Kulturråd og Kulturetaten. Åpningstider: Ons - søndag 12 - 16. ​Rådhusgata 19, ​Anatomigården 0158, Oslo

Christian Berg Gravningen

Utstillingen Campfire består av malerier på lerret og paneler med motiver som viser «coming of age»-scener og ungdomsbilder.

Christian Berg Gravningen undersøker tematikker som oppvekst, minner, skyldfølelse, isolasjon og andre emosjonelle tilstander, som åpent inviterer publikum til egne assosiasjoner.  Han er interessert i en type narrativ i grenselandet mellom fiksjon og virkelighet, der enkelte malerier er basert på hendelser fra filmer og fotografier, andre tar utgangspunkt i fri fantasi. Bildenes sammensetning skaper en drømmende atmosfære. Ønsket er at utstillingen skal fungere på samme måte som en god pop-låt, som speiler lytternes egne historier og drømmer.

Christian Berg Gravningen er født på Notodden i Telemark 1989. Han har en BFA fra Kunsthøgskolen i Oslo i 2015 ved avdeling for medium og material-basert kunst, med spesialisering grafisk kunst og tegning. Han jobber primært med maleri i en ekspresjonistisk tradisjon, som kan spores tilbake til tyske kunstneriske bevegelser som Die Brücke, Die Blaue Reiter, så vel som post-impresjonismen med kunstnere som Edvard Munch. Arbeidene kan leses som en symbiose av transavantgarden og «new european painting», og hans egen tegne- og maleglede. Han har en motivkrets hentet fra et personlige fotoarkiv.
 
 
 

Foto: Adrian Bugge

Åpningstider
Ons – søndag
12 – 16

Adresse
​Rådhusgata 19 ​
Anatomigården 0158
Oslo

Kontakt
E-post: post@billedkunstnerneioslo.no

BO er støttet av Kulturdirektoratet og Oslo kommune.

BO – Billedkunstnerne i Oslo © 2021.  Nettside av Medienor AS